Contact us

To receive further information on Salary/Pension-backed Loans and on all Capitalfin products, send a message to our experts and they’ll contact you within 24 hours.

To request early loan closing, send an e-mail to: contiestintivi.capitalfin@bancaifis.it
To send an application for release of accrued Severance Indemnity for an employee, send n e-mail to svincoliTFR.Capitalfin@bancaifis.it

• Compila il form per entrare in contatto con noi

• Premendo il pulsante di invio dichiaro di aver preso visione delle Web Privacy Policy ai sensi del Regolamento (UE) 2016/679. I dati personali forniti saranno acquisiti da Capitalfin S.p.A. che li tratterà, in qualità di Titolare, esclusivamente per adempiere alla richiesta.